Parodie 50 Tinten Quiz

Parodie 50 Tinten Quiz

 
parodie 50 tinten zoomMet de ‘Parodie 50 Tinten Quiz’ in Utrecht voer je opdrachten uit en beantwoord je vragen met een sexy tintje. Uiteraard zijn de opdrachten met een knipoog, dus het is vooral veel lachen geblazen!
 

Programma
Tijdens het uitje worden kennisvragen gesteld, allerlei soorten plezierige onderdelen gespeeld, en er is muziek. Ken je ze nog?!
T-spoon – Sex on the beach
Jane Birkin & Serge Gainsbourg – Je T’Aime…Moi Non Plus
 

Er wordt tijdens het uitje snelheid, creativiteit, teamwork, kennis, expressiviteit en strategisch inzicht gevraagd… het is dus een feestje voor iedereen!
 

Het uitje wordt gehouden in een sfeervol restaurant. De QuizMiss ontvangt jullie. Dan volgen de instructies en worden teams, teamcaptains en yells uitgekozen. Aan het einde wordt de prijs uitgereikt aan de winnaars.
 

Er kan gekozen worden voor een combinatie met lunch of diner.
 

Duur:
2 uur
 

Inclusief:
– QuizMiss
– Hoedjes/petten/kleding, etc. voor de teamcaptains
– Prijs voor de winnaars

 

Aantal:
Vanaf 10 personen

 

Lunch of diner:
Er kan gekozen worden voor een combinatie met lunch of diner – in totaal 3,5 uur

 

Ritu Kesharie: “De spelshow begon met een leuk ontvangst van een geweldige chippendale! Deze en de quizmiss hebben ons een warm welkom geheten. Het aankleden van de ruimte, de geluidsinstallatie en de cadeautjes voor de winnaars van de spelshow waren geweldig en een leuk aandenken. Van te voren had ik al onze wensen aangegeven en deze zijn door jullie goed ontvangen en zijn er prettig mee om gegaan. Al met al een topavond!”
 

Vragen/ gratis optie aanvragen:

 
Contactpersoon: Monica Bunnik
Mobiel: 0610692911
Email: mail@QuizMiss.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.