Psychologie Quiz

Psychologie Quiz

 

PsychologieHoeveel weet je over de psyche van de mens? Wist je dat de opeenstapeling van dagelijkse irritaties meer stress veroorzaakt dan een grote ramp? En lachen zorgt ervoor dat je je vrolijker gaat voelen! Tijdens dit uitje komen psychologische feitjes aan de orde en is het de bedoeling dat de groepen zich door de psychologische spellen heen worstelen.

 

Over het uitje

 

Tijdens de Psychologie Spelshow worden kennisvragen gesteld, en zijn er allerlei soorten psychologie-rondes, en er is muziek. Er wordt tijdens het uitje snelheid, creativiteit, teamwork, kennis, expressiviteit en strategisch inzicht gevraagd. Het is dus geschikt voor verschillende type persoonlijkheden.
 
Het uitje wordt gehouden in een sfeervol restaurant. De QuizMiss ontvangt jullie, en zorgt ervoor dat iedereen een drankje krijgt. Dan volgen de instructies en worden teams, teamcaptains en yells uitgekozen. Aan het einde van de wordt de prijs uitgereikt aan de winnaars.
 
Dit uitje is zeer geschikt als bedrijfsuitje.
 
Het uitje kan gecombineerd worden met lunch of diner.

 

“Deze spelshow is een feest der herkenning!!”

 

Duur:
2 uur

 

Inclusief:
– QuizMiss
– Decoratie in de ruimte
– Hoedjes/petten/kleding, etc. voor de teamcaptains
– Prijs voor de winnaars

 

Aantal:
Vanaf 10 personen

 

Lunch of diner:
Er kan gekozen worden voor een combinatie met lunch of diner – speeltijd: 3,5 uur.

 

Hester:”Een fantastische avond gehad met Monica als quizmiss. Leuke afwisseling van rondes en tijd om elkaar te spreken.”

Contactpersoon: Monica Bunnik
Mobiel: 0610692911
Email:Mail@QuizMiss.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.